Best Care Label voedingscoaching

Wij zijn Bo Veenman en Loewie van Uden. Wij zijn Best Care Label voedingscoaching. We zijn een jonge en innovatieve diëtistenpraktijk, die is opgericht in juli 2019 en zich richt op voedings- en leefstijlcoaching. Onze doelgroep bestaat voornamelijk uit mensen die gewicht kwijt willen raken, spiermassa willen aankomen of simpelweg een betere leefstijl willen.  Wij spelen hier op in door het aanbieden van een gerichte aanpak met de juiste ingrediënten die nodig zijn om hun persoonlijke doelen te realiseren.

 

Wij zijn een samenwerking gestart om onze missie uit te dragen in de begeleiding van cliënten, namelijk: ‘Een leefstijlverandering die tot langdurige resultaten leidt’.

 

Wij dragen onze missie uit door het aanbieden van een alomvattende aanpak voor de cliënt die zich naast voedingsadviezen, voornamelijk op leefstijlverbetering richt, zodat de cliënt na het coachingstraject de behaalde resultaten door kan zetten in zijn of haar eigen leefstijl en kan zorgen voor een voortzetting van de behaalde resultaten.

 

Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

- 1 op 1 (Online) Coaching

- (Online) Workshops en Seminars aan particulieren en bedrijven

- Personal Training en Small Group Training

 

Over de diëtisten
Wij hebben sinds 2016 veel ervaring opgedaan in het behandelen en begeleiden van cliënten met uiteenlopende voedingsgerelateerde problemen en deze cliënten succesvol geholpen bij de ontwikkeling van een betere leefstijl.

 

Bo Veenman heeft ervaring opgedaan op het gebied van overgewicht en leefstijl bij Foodsisters waaronder ook met cliënten gediagnosticeerd met diabetes type 2, hoog cholesterol en vrouwen in de overgang. Daarnaast heeft zij ervaring opgedaan bij Intermetzo in het begeleiden door middel van voedings- en leefstijladvies bij kinderen met een leeruitdaging (ADHD, Autisme). Bo heeft tevens voor diverse restaurants receptuur verbeterd en recepten bedacht.

 

Haar expertise ligt bij:

- Voedingsadvies bij afvallen en aankomen

- Voedingsadvies bij vrouwen in de overgang

- Voedingsadvies bij te hoog cholesterol

- Voedingsadvies bij diabetes type 1 en 2

 

Loewie van Uden heeft zijn ervaringen als diëtist voornamelijk in de (top)sportwereld opgedaan. Hij heeft ruim anderhalf jaar opdrachten bij de KNVB uitgevoerd, waaronder het geven van voedingsadvies aan de Oranje Leeuwinnen voorafgaand aan het gewonnen EK in 2017. Zijn inzichten uit de (top)sportwereld vertaalt hij nu door in de leefstijlbegeleiding van zijn cliënten. Tevens heeft hij ervaring opgedaan bij Lenny Versteegden in de eerstelijnszorg.

 

Zijn expertise ligt bij:
- Voedingsadvies bij afvallen en aankomen

- Voedingsadvies bij (top)sport

- Sportvoedingssupplementen en sportspecifieke voeding

- Personal training en Small group training